Sundsvall Wellness Center

Plastikkirurgi i Sundsvall

POLARKLINIKEN PLASTIKIRURGI - EN DEL AV SUNDSVALL WELLNESS CENTER

"Polarkliniken och dess Plastikkirurg Anders Nilsson var en av de aktörer som var med och startade upp Sundvall Wellness Center. Polarkliniken har sen  2010 varit verksamma  i Sundsvall. Vi erbjuder konsultationer, lokala operativa ingrepp samt även botox och fillers som komplement. I samband med flytten till lokalerna på Nytorget 2 så iordningsställdes helt nya fullt utrustade operationslokaler. 

Plastikkirurg Anders Nilsson tillsammans med operationssjuksköterska Anne Granberg och Nina Javakhishvili utför regelbundet mottagningsbesök och lokala operationer. Polarklinikens sjuksköterska Maria välkomnar även dig som tidigare besökt oss för återbesök.

UTBUD I SUNDSVALL

I Sundsvall utförs operationer i lokalbedövning med lättare sedering. Du kommer och går hem samma dag. Våra vanligaste operationer är:
  • Short-scar facelift
  • Ögonlocksoperationer
  • Bröstlyft
  • Ärrplastik
  • Fettsugning
  • Gynecomasti
  • Botox
  • Filler

FÖR ÖVRIGA INGREPP

För vårt kompletta utbud och operationer i narkos är du varmt välkommen att göra en konsultation hos oss i Sundsvall för att sedan komma till vår huvudklinik Umeå för din operation.  Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring vad vi kan hjälpa dig med och besök gärna vår hemsida, www.polarkliniken.se

NÄR FINNS VI PÅ PLATS?

Vi besöker Sundsvall med jämna mellanrum och under våren 2021 kommer vi att vara närvarande följande datum:

Mottagning 24/8
Mottagning 4/10
Mottagning 14/12

Operationer 6-8/9
Operationer 15-17/11


Om datumen inte passar eller om du inte vill vänta så erbjuder vi som en del i vår service även onlinekonsultationer. Kontakta oss via mail info@polarkliniken.se för mer information.  

FÖR FRÅGOR ELLER TIDSBOKING

Maila oss gärna på info@polarkliniken.se eller ring 090-772540 under vardagar för att boka en tid hos oss. Varmt Välkommen!

Har du frågor eller vill ha hjälp?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi och kan ta det därifrån istället.

Eller kontakta oss på:

Tel: 090-772540
Mail: info@polarkliniken.se
Hemsida: www.polarkliniken.se
Vi finns även på Instagram och Facebook.