Presentkort

Information om presentkort


Sundsvall Wellness Centers gemensamma presentkort går att köpa via Swish eller i butiken. Kortet gäller hos samtliga fasta medlemsföretag.
​​​​​​​
Besök oss på Nytorget 2 ellerköp enkelt via Swish 1234964391. Presentkortet skickas i PDF-format direkt till din mail inom ett par dagar, det mailade kortet har samma profil som våra fysiska kort. Om du vill ha ett fysiskt presentkort så köps det i butiken.

OBS! swishkort som ska mailas kan ta någon dag innan du får. Vi arbetar måndag-fredag så vill du ha ditt kort direkt rekommenderar vi att köpa ett via onlinebokningen.

OBS! Efter att du har swishat så måste du skicka ett mail till oss med namn på mottagare samt vilket nummer som du har swishat ifrån, maila till info@sundsvallwellnesscenter.se.

Våra vanliga presentkort är giltiga i 12 månader, giltighetsdatum står på kortet.

DUBBELT UPP PRESENTKORT 2023

300+300 PRESENTKORT

Dessa kort såldes helgen 26-27/11 2022. 
​​​​​​​

VILLKOR DUBBELT UPP PRESENTKORT

Gäller på alla ansiktsbehandlingar & Primelase - Permanent hårborttagning. Välj en behandling som uppgår till det dubbla värdet eller mer. Vi lämnar inga tillgodokvitton på rabatten. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller andra rabatter. Endast ett kort per behandlingstillfälle (dvs det går inte att lägga ihop fler kort + rabatt). Vid byte till en annan behandling så går kampanjrabatten förlorad, men du kan självklart nyttja köpvärdet.

JULKLAPPSPRESENTKORT 2023

500+200 PRESENTKORT

Dessa presentkort såldes från och med 26/11 t.om den 23/12 2023.

VILLKOR JULKLAPPSPRESENTKORT

Välj en behandling som uppgår till det totala värdet eller mer. Vi lämnar inga tillgodokvitton på rabatten. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Endast ett kort per behandlingstillfälle (dvs det går ej att lägga ihop flera kort med rabatten. Kortet gäller hos samtliga fasta företag hos Sundsvall Wellness Center.

VÅRA JULKLAPPSPRESENTKORT GÄLLER FÖR HELA VÅRT STORA UTBUD, SE MER INFORMATION HÄR.

Kampanjpresentkort


Kampanjpresentkort är presenkort som sålts i samband med någon typ av aktivitet t ex inför jul. Dessa kan ha vissa förbehåll som står längst ner på presentkortet. Om du är osäker kontakta oss och fråga i samband med bokning eller innan bokning så inga missförstånd uppstår vid inlösen. Kampanjpresentkorten kan i vissa fall omfatta någon specifik behandling eller några av medlemsföretagen men inte alla. 
Vill du veta mer? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.