Presentkort

Information om presentkort

Presentkort

Köp ett presentkort på valfritt belopp som gäller hos samtliga medlemsföretag. Besök oss på Nytorget 2 eller köp enkelt via Swish 1234964391.  Presentkortet skickas i PDF-format direkt till din mail. Om du vill ha ett fysiskt presentkort så måste du ange adressen dit du vill att vi skickar kortet i mailet. 

Efter att du har swishat så måste du skicka ett mail till oss på info@sundsvallwellnesscenter.se då vi inte automatiskt får avisering från swish.
Våra presentkort är giltiga i 12 månader, giltighetsdatum står på kortet.

Kampanjpresentkort

Kampanjpresentkort är presenkort som sålts i samband med någon typ av aktivitet t ex inför jul. Dessa kan ha vissa förbehåll som står längst ner på presentkortet. Om du är osäker kontakta oss och fråga i samband med bokning eller innan bokning så inga missförstånd uppstår vid inlösen. Kampanjpresentkorten kan i vissa fall omfatta någon specifik behandling eller några av medlemsföretagen men inte alla. 


​​​​​​​Villkor 300 + 300 presentkorten  som kunde köpas 28-29/11-2020

Presentkorten gäller för behandling inte produkter. Välj en behandling som uppgår till det dubbla värdet eller mer VI HAR SUNDSVALLS STÖRSTA UTBUD!  Inga tillgodokvitton lämnas på rabatten. Giltighetstid 210102-211130 Endast 1 kort kan användas per behandlingstillfälle och max 2 kort per presentkortsmottagare dubblas under 2021.

Kortet gäller för NYTT SETT nagelförlänging & fransförlängning däremot EJ för underhåll frans & nagelförlängning, dessa är redan rabatterade. Kortet gäller inte heller för fotvård, massage, piercing eller browlift. Dessa behandlingar omfattas av andra erbjudanden fråga oss gärna så berättar vi mer. 

Villkor 500 + 200 och 300 +100 presentkorten 

Presentkorten gäller för behandling inte produkter. Välj en behandling som uppgår till det totala värdet eller mer VI HAR SUNDSVALLS STÖRSTA UTBUD!  Inga tillgodokvitton lämnas på rabatten. Giltighetstid 210102-211130

Kortet gäller för NYTT SETT nagelförlänging & fransförlängning däremot EJ för underhåll frans & nagelförlängning, dessa är redan rabatterade. Kortet gäller för Traditionell Fotvård men INTE medicinsk Fotvård. Kortet gäller inte heller massage, piercing eller browlift. Dessa behandlingar omfattas av andra erbjudanden fråga oss gärna så berättar vi mer. 
​​​​​​​

Följande företag deltog  i JULKAMPANJEN

  • Alex Beautybox 
  • Annilash
  • Belle Visage AB
  • Ciccis Beautybox
  • Eco Body & Skincare
  • Gabriellas Fotvård
  • Maybody
  • Åderbråcksspecialisterna
  • Polarkliniken

​​​​​​​

Villkor presentkort på specificerad behandling:

Presentkortet gäller på specificerad behandling vid eventuellt byte till något annat så är det köpvärdet (det köparen betalade för kortet) som gäller. Vill du veta mer? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.