Sundsvall Wellness Center 

Ansiktsbehandling i Sundsvall

Hollywood  behandling + Carbon Peel

Dessa omtalade laser behandlingar har tagit markanden med storm. Alla Hollywood behandlingar och Carbon Peels görs  med vår Q-terra Q10 laser. Nedan kan du läsa om behandlingarna. 


Hollywood behandling akne + Hollywood Carbon Peel (2 behandlingar i 1) 60 min 1695:- Kur om 3 ggr. 4500:-


Behandlingen går till på följande sätt:

Steg 1 - Akne

  • Vi börjar med att massera in en aktivt-kol lotion i ansiktet som får torka i ca. 10-15 minuter.
  • Sedan utförs första steget 1064 lång puls Genesis-laser används för att generera värme i huden (termal effekt) som i sin tur rubbar talgkörtlarna. Värmen gör att fett/talgbildningen i huden minskar vilket dämpar aknen. 
  • Inflammationen dämpas p.g.a. av talg/fett bildningen rubbas och bakterier reduceras.
  • Akne ärr kan inte behandlas. I akne ärr så finns det ingen pågående talg/fett produktion utan det är en bestäende skada i huden efter en aktiv akne. Men värmen som skapas under själva behandlingen gör så att kollagen och elastin börjar produceras vilke i sin tur gör så att huden stramas åt och akneärren kan minskas. För ärr rekommenderar vi behandlingen där vi kombinerar med ett 3:e steg Microneedling.  
  • Ca 70% upplever att dom blir helt av med sin akne, övriga upplever en förbättring i variernade grad.
  • Behandlingen är inte permanent utan som övriga aknebehandlingar behövs regelbundna behandlingar för att hålla aknen i schack. 

Steg 2 

  • Nu görs själva Carbon peelingen, då kolet skjuts sönder av vår Q-switchad Nd: YAG laser. Då får man bort döda hudceller, minimerar porer och huden lämnas med en fantastik Hollywood GLOW 

Hollywood behandling antiage + Hollywood Carbon Peel (2 behandlingar i 1) 60 min 1695:- Kur om 3 ggr. 4500:-
Steg 1

  • Denna behandling går till som akne behandlingen men här lägger vi mer fokus på att nå en termal effekt - uppvärmning i huden för att stimulera till att kollagen och elastin börjar produceras vilket i sin tur gör så att huden stramas upp. 

Steg 2

  • Nu görs själva Carbon peelingen, då kolet skjuts sönder av vår Q-switchad Nd: YAG laser. Då får man bort döda hudceller, minimerar porer och huden lämnas med en fantastik Hollywood GLOW  behandligen har även en viss utjämnande effekt på hudtonen. 


Har du frågor eller vill ha hjälp?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi och kan ta det därifrån istället.

Eller kontakta oss på:

Tel: 060-123000
Mail: info@sundsvallwellnesscenter.se

För frågor om Ansiktsbehandlingar kan du även kontakta oss på 060-153000 eller info@bellevisage.net

Hollywood Carbon Peel (endast) + specilamask 40 min 1295:-


Carbon Peel - Vi börjar med att massera in en aktivt-kol lotion i ansiktet som får torka i ca. 10-15 minuter.  Kolet skjuts sönder av vår Q-switchad Nd: YAG laser. Då får man bort döda hudceller, minimerar porer och huden lämnas med en fantastik Hollywood GLOW 

Hollywood behandling akne eller antiage + Hollywood Carbon Peel (3 behandlingar i 1) 80 min 2995:-

I denna dunderbehandling för dig som VERKLIGEN vill ha resultat kombinerar vi 3 behandlingar för att även kunna jobba mer aktivt på ärr eller hudföryngrande. Behandlingen göras som Hollywood akne + Carbon Peel eller Hollywood antiage + Carbon Peel men vi lägger till Microneedling som ett 3 steg i behandlingen. Mer information om Microneedling kan du läsa om här