Sundsvall Wellness Center 

Ansiktsbehandling i Sundsvall

Vi erbjuder traditionella ansiktsbehandlingar och Avancerad hudvård som - Kemiska peels, Microneedling, Microdermabrasion, PRX T-33 Nålfri Biorevitalisering, Biomicroneedling, Carbon Peel mm

​​​​​​​
I den avancerade hudvården arbetar vi med fokus på korrigerande behandlingar och tydliga resultat. Flera av behandlingarna innebär att du få räkna med en viss "downtime" läkningstid där du kan känna dig lite torr och vara röd innan slutresultatet kan ses/utvärderas. Dessa behandlingar kan göras separat eller i kombination. Är du osäker på vilken behandling som passar dig bäst har du alltid möjligheten att boka en kostnadsfri konsultation innan. Du kan även använda dig av bokningskoden "jag vill ha hjälp att välja 50-70 minuter" i onlinebokningen, så kommer vi fram till vad som är bäst när du kommer. 
Observera att samtliga behandlingar kan anpassas helt efter dig och din hy. Många har t ex en felaktig uppfattning att vi inte kan arbeta med korrigerande behandlingar på känslig hy. Det går hur bra som helst men som sagt vi anpassar då självklart efter hudens kondition. 

Exempel på hudtillstånd som effektivt behandlas:
  • Reducering av acne, acneärr, acne rygg
  • Förstorade porer
  • Reducering av rynkor
  • Rosacea
  • Dermatit
  • Återkapa en mer ungdomlig hudstruktur och elasticitet.
  • Avlägsna pigmenteringar och vidgade kärl för en jämnare hudton mm


Traditionella/Klassiska ansiktsbehandlingar

I våra ansiktsbehandlingar ingår samtliga moment som Rengöring, peeling/kemisk peeling, ånga (vid behov) portöming, brynplock, massage, mask. Våra välutbildade Auktoriserade hudterapeuter med lång erfarenhet anpassar din behanding helt utifrån din hudtyp och hudtillstånd och självklart även efter dina önskemål. Vi har en bredd av olika produkter, peels, apparatur och andra hjälpmeddel för säkerställa att du får  det allra bästa. Det oavsett om du vill ha en ordentlig rengöring eller bara en stunds välbefinnande.


Portömingen i alla ansiktsbehandlingar görs manuellt och i kombination med Ultra Sonic Skin skrubber ultraljud för bästa resultat. 

Läs mer om vårt utbud av av ansiktsbehandlingar här

Har du frågor eller vill ha hjälp?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi och kan ta det därifrån istället.

Eller kontakta oss på:

Tel: 060-123000
Mail: info@sundsvallwellnesscenter.se

För frågor om Ansiktsbehandlingar kan du även kontakta Belle Visage direkt på 060-153000 eller info@bellevisage.net