Sundsvall Wellness Center

Åderbråck & Ådernät i Sundsvall

Åderbråck är vidgade vener i benen. Det kan röra sig om några få enstaka till stora nystan av vener. Åderbråck är mycket vanligare än vad många tror och cirka 30–40 procent av befolkningen drabbas, det vill säga var tredje person och lika många män som kvinnor. Med behandling är det möjligt att ta bort åderbråck.

Vi på Narva Kirurg Center är Sveriges ledande specialister på åderbråcksbehandlingar och åderbråcksoperationer. Vår personalstyrka består av välutbildade och erfarna läkare och sjuksköterskor som är specialister på åderbråck. Vi har utfört över 30.000 behandlingar sedan starten 2014. Hos oss sätter vi alla våra patienter i fokus och med vår gedigna kompetens gör vi alltid vårt yttersta för att just ditt besök ska bli så bekvämt och smidigt som möjligt. Utöver förstklassig vård och smärtfria behandlingar är vårt huvudfokus god service och säkerhet. Alla våra läkare är specialister på kärlkirurgi och våra sjuksköterskor legitimerade och specialutbildade.

Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor eller för att boka in en konsultation. Hos oss ska du kunna känna dig trygg och väl omhändertagen.

NÄR FINNS VI PÅ PLATS?

Vi besöker Sundsvall med jämna mellanrum och under 2023 kommer vi att vara närvarande följande datum:

Våren 2024

26-27 januari

16-17 februari

22-23 mars

20-21 april

17-18 maj

28-29 juni

5-6 juli


 

FÖR FRÅGOR ELLER TIDSBOKNING

Här kan du boka konsultationer och återbesök. För övriga frågor, ring oss på 08-666 20 30 eller maila oss på info@narvakirurg.se.

TELEFONTIDER


Måndag: 8:00-17:00
Tisdag: 8.30-20.00 samt Onsdag – Fredag: 8:30-17:00

KONSULTATION


Är du intresserad av att komma på konsultation hos en av våra kirurger är du varmt välkommen att boka konsultation i formuläret till höger.

Din trygghet är viktig för oss!

För att du ska känna dig trygg att komma till oss under den rådande situationen under Covid-19 bjuder vi dig på en taxiresa vid privatbetalande åderbråcksoperationer upp till 1 200 kronor mot uppvisande av kvitto. Gäller endast i Stockholm. På våra mottagningar utomläns gäller enbart resebidraget som vanligt.

För din trygghet erbjuder vi nu även gratis telefonkonsultationer. Du ringer och bokar dessa som en vanlig konsultation och anger ditt telefonnummer, så kommer vi att ringa upp dig på din bokade tid.

Vi finns över hela Sverige!


Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center finns över hela Sverige och hjälper patienter i hela landet. Våra kliniker sträcker sig hela vägen från Lund i söder till Luleå i norr. 

Jönköping
Kalmar
Karlstad
Linköping
Luleå
Lund
Stockholm
Sundsvall
Södertälje
Umeå
Östersund

Kontakta oss på:

Telefon: 08-666 20 30​​​​​​​
Mail: info@narvakirurg.se (ej tidsbokning)