Sundsvall Wellness Center

Fransar & bryn i Sundsvall

UTBUD FRANSAR & BRYN

Färg & Form

Välformade och färgade bryn kan lyfta ett helt ansikte. Färgade fransar
framhäver ögat oavsett om du använder mascara eller inte. Gör antingen
eller, eller båda två. Denna behandling går även att lägga till i andra behandlingar och då till ett reducerat pris.
  • Frans & brynfärg + form 595kr
  • Fransfärgning 395kr
  • Brynfärg + form 495kr
  • Brynplockning 215kr

Lashlift - Vi erbjuder Look by Linn Lashlift & Yumilashes

Lashlift är ett perfekt alternativ för dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning, men vill att dina fransar ska synas mer. Man gör en permantent böj av den naturliga fransen samt färgar (om man vill). Detta gör att du inte behöver slita på dina fransar med en fransböjare varje dag. Det går  jättebra att använda mascara när man gjort lashlift om man så önskar, dock 24h efter behandlingen. (För Yumilash gäller annan eftervård som du får i samband med behandlingen) 
När man gör ett lashlift så fäster man fast en siliconspole på ögonlocket, och därefter fäster man upp ögonfransarna på spolen. Olika vätskor appliceras i steg för att uppnå effekten. Som avslut färgar man fransarna. Du som kund ligger och blundar hela tiden, det är ingenting som gör ont eller svider, vätskorna är numera skonsamma och irriterar varken huden eller ögat.  Efteråt har du fint böjda och mörka fransar som håller i flera veckor.

Lashlift 995:-           
Lashlift inkl Brynfärg & Form 1195:-                 
Yumilashes Lashlift 1295:- 


Efter behandlingen:
Undvik att blöta fransarna på 24 timmar. Detta kan göra att effekten försvinner.
Använd EJ mascara eller andra oljiga produkter på ögonen på 24 timmar.
Försök att sova på rygg första natten då fransarna ännu inte hunnit fixera sig helt. Detta för att undvika att dom böjs i någon konstig riktning.
Gnugga dig inte i ögonen på 24 h.
Ett lashlift växer bort. Dina fransar byts hela tiden ut, man tappar mellan 1-5 fransar om dagen och de nya som växer ut är ju då utan böj. Detta betyder att efter några veckor kommer ungefär hälften av dina
fransar vara böjda och resten raka. Vi rekommenderar att göra om lashliftet efter 6-8v för att hålla det fint. Färgen kommer att mattas av lite allt eftersom men det går jättebra att endast färga fransarna mellan behandlingarna om man önskar.

Browlift

Behandling där man formar dina bryn med permanent så hårstråna ligger ”rätt” och du får en perfekt form, på dina bryn. Resultatet håller 6-8 veckor. Passar dig med relativt många egna brynstrån som pekar nedåt eller snett. Eller på andra sätt inte ligger som du vill.
Färg och plockning ingår.

Browlift 795:-
Browlift inkl färgning av fransar 995:-


Fransförlängning -Klassiska singelfransar

Ögonfransförlängning innebär att man fäster en singel syntetfrans på var och en av dina egna fransar, noggrant separerade från varandra för maximal hållbarhet och för att inte skada dina egna fransar. Dessa fransar är uppböjda och kommer i olika tjocklekar samt längder. Varje öga får ca 60-120 (beroende på hur många egna fransar du har) nya tjockare/längre fransar av den längd och tjocklek du önskar.

Nytt set Singelfransförlängning 1195:-
Återbesök 2-3 veckor 695:-
 Återbesök 3-4 veckor 795:-Fransförlängning -Volymfransar


Man får 2-5 gånger så mycket fransar. Istället för att sätta 1 tjockare frans på varje din egen frans så sätter man 2 -5 tunnare fransar på din egen frans. Dessa tunnare fransar väger tillsammans lika mycket eller mindre än 1 tjockare frans som man sätter när man gör en ”vanlig” fransförlängning, så en volymförlängning skadar inte dina fransar mer. Det är väldigt olika från person till person hur länge en fransförlängning håller. Men i genomsnitt så bör man fylla på med nya fransar var 3-4 vecka då man har ungefär hälften kvar.Alla har olika växtcykler när det kommer till ögonfransar, så vissa byter fransar mycket oftare än andra. Men i genomsnitt så tappar man 2-5 ögonfransar om dagen, vilket gör att syntetfransen också ramlar av.

Pris Nytt set Volymfransförlängning: 1495:- 
Återbesök 2-3 veckor 795:-
Återbesök 3-4 veckor 895:-

OBS! Priset på återbesök kan variera beroende på vilken terapeut du bokar hos. 


OBS! 
Dagen då du ska fixa dina fransar ska du inte ha någon mascara eller smink på varken fransar eller ögonlock, undvik även fetare krämer. 

​​​​​​​

Har du frågor eller vill ha hjälp?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi och kan ta det därifrån istället.

Eller kontakta oss på:

Tel: 060-123000
Mail: info@sundsvallwellnesscenter.se
Färg & Form utförs av:
Agnes, Alex, Cicci, Eva och Josefine

Lashlift utförs av: Alex, Cicci & Eva

Browlift utförs av: Alex, Cicci & Eva

Fransförlängning utförs av: Alex & Cicci