Våra uthyrningsrum

HÖRNRUMMET

Detta vackra rum som ligger i södra hörnet på byggnaden har två höga vackra fönster. Rummet är utrustat med en massage bänk och två fåtöljer med bord mellan. Rummet passar lika bra för behandling som t.ex för samtal. Det kan bokas på halva eller hela dagar.
Halvdag förmiddag kl 9-13. Halvdag eftermiddag kl 14-18,
​​​​​​​heldag kl 9-18. Vi hyr endast ut till registrerade företag med F-skatt. 
PRIS HALVDAG 280:- exkl. moms 350:- inkl. moms
PRIS HELDAG 400:- exkl. moms 500:- inkl. moms
Om någon är intresserad av stående dagar 5 eller fler per månad kan priset diskuteras. Maila för mer info till info@sundsvallwellnesscenter.se eller titta in och se oss. Du kan även ringa Eva (ordförande) på 070-3484400 bästa tiden är på morgonen. BOKA RUMMET GÖR DU HÄR

Foto på rummet kommer snart

Kom in och titta istället så länge. Varmt välkomna!

grupprummet

Detta vackra rum ligger mitt i lokalen i angränsning till entré och väntrum. Det har två höga fönster mot Fredsgatan. Rummet lämpar sig bäst för gruppaktiviteter. Ett max antal är ca: 15 personer beroende på aktivitet. Vid sittande aktiviteter går det nog att vara fler. Vi kommer ha diverse bord och stolar som ingår i hyran. Annat material tas med av hyresgästen själv.  Vi hyr endast ut till registrerade företag med F-skatt. 
RUMMET GÅR ATT HYRA KL. 18-21 VARDAGAR
& KL. 09.00-21 PÅ HELGER. 
PRIS: Enligt överrenskommels och beroende på aktivitet. Men du kommer nog knappast hitta något mer förmånligt. Vår tanke med rummet är att det ska fungera som en arena för olika företag för att kunna erbjuda centrets besökare så många spännande aktiviteter som möjligt. Vi kommer markandsföra alla aktiviteter på våra sociala media kanaler samt här på hemsidan under KALENDER. Allt för att din aktivitet ska bli så lyckad och välbesökt som möjligt. 
Maila för mer info till info@sundsvallwellnesscenter.se eller titta in och se oss. Du kan även ringa Eva (ordförande) på 070-3484400 ​​​​​​​bästa tiden är på morgonen. BOKA RUMMET GÖR DU HÄR

Foto på rummet kommer snart

​​​​​​​Kom in och titta istället så länge. Varmt välkomna!