Sundsvall Wellness Center

Permanent hårborttagning i Sundsvall

PrimeLase - Markandens förmodligen mest kraftfulla hårborttagningslaser. 


Välj rätt från första början! Extrem kraft. Förstklassiga resultat. Högsta säkerhet

Hårborttagning med laser ger alltid bättre effekt än IPL system! Det beror på att lasern har mer energi, rätt pulslängd och endast den våglängd som är optimerad för effektiv permanent hårborttagning. Det finns massor av
publicerade jämförelsestudier som bekräftar dessa fakta. Du besöker just nu en klinik som dessutom har en av världens mest kraftfulla lasersystem med fantastiska egenskaper, PrimeLase från Cocoon Medical.

Rätt våglängd och puls ger bättre resultat!
PrimeLase är först i världen med en diodlaser som nyttjar den unika våglängden 755nm som under mer än 20 år bevisats vara den absolut effektivaste för permanent borttagning av hår. Tidigare har endast Alexandritelasern haft denna supereffektiva våglängd. Dessutom har PrimeLase en enorm kraft, vilket gör det möjligt att skapa en mycket kortare puls än andra system. Effekten blir mycket bättre och dessutom mindre smärtsamt.
Troligtvis världens snabbaste laser.

Cocoon Medical har utvecklat laserteknologin flera steg framåt de senaste åren och därmed också ökat upp hastigheten. Nu tar det bara några minuter att behandla halva ben. En hel rygg på män tar bara ca 10 minuter. Detta är en enorm fördel för dig som kund då du sparar mycket tid. 

Extra kraftigt kyld tipp ökar säkerheten. 
Den extra kraftigt kylda tippen på glasprisman som ligger mot huden under behandlingen ökar säkerheten. Dessutom känns behandlingen mindre när huden kyls ner. Allt för din säkerhet.

Hårborttagning, hur fungerar det?
Ditt hårstrå innehåller pigment (melanin) och det finns även naturligt i huden och ju mörkare hud desto mer pigment. Grundregeln för alla Laser och IPL system är att håret ALLTID måste vara mörkare än huden, annars fungerar det inte. Det beror på att laserstrålen träffar ALLT pigment, även det som finns i huden. Eftersom vi vill att håret och hårfollikeln (inte huden) ska brännas sönder så måste det helt enkelt finnas mer pigment i hårstrået.

Varför är det så här då?
I själva hårfollikel-anatomin finns det protein och stamceller som vi vill förstöra för att uppnå permanenta resultat. För att lyckas måste vi nå minst 72 grader eftersom det är då cellernas protein förstörs. Om det inte finns tillräckligt med pigment i håret eller om huden är mörkare än håret så kommer vi inte att uppnå 
detta resultat utan vi riskerar då att bränna de övre hudlagren.

Varför kan det ta ända upp till ett år?
Allt hår på vår kropp har tre olika faser. Växt-, avstötning- samt vilofasen och varje hårstrå lever sitt eget liv, vilket är tur, annars så skulle vi vara extremt håriga vissa perioder och helt hårlösa andra. När det gäller hårborttagning så kan vi bara ta bort håret som är i växtfasen eftersom det då har kontakt med hårsäcken där proteinet och stamcellerna finns som vi ska förstöra. När håret är i avstötningsfasen så finns det ingen kontakt med hårsäcken som är på väg in i vilofasen. Dessutom är vilofasen väldigt olika på vår kropp. I ansiktet är den kort, några veckor, medan på benen är den mycket lång, flera månader. Det kan faktiskt krävas ända upp till 10 behandlingar om man har otur. Detta kan bero på att ditt hår inte är optimalt för lasern eller att du kanske har en liten hormonrubbning som väcker nya hårsäckar till liv varje dag. Denna klinik kan ge dig svar på om du är en bra kandidat för PrimeLase.

Prislistanavser styckpris per behandling.
Vid flera områden gör vi paketpris som i regel ligger långt lägre än vad priset blir 
per område om du lägger ihop från styckpriset. Vi lämnar i regel en rabatt om 20% på område 2 osv. Det innebär att om du funderar på att göra flera områden är det en god idé att göra dem vid samma tillfälle. Eftersom 
behandlingarna med PimeLase går mycket fort så kan flera områden med fördel 
behandlas samtidigt. 

Har du frågor eller vill ha hjälp?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi och kan ta det därifrån istället.

Eller kontakta oss på:

Aukt. Hudterapeut Eva 060-153000 eller sms 070-3484400
​​​​​​​info@bellevisage.net
alternativt  Tel: 060-123000
Mail: info@sundsvallwellnesscenter.se

Pris Exempel: 

Överläpp 700:-
Haka 700:-
Överläpp & Haka 1100:-
Haka + hals 1100:-
Hela ansiktet 1300:-
Bikini 1300:- Vi tar bort det som önskas och är möjligt. Du bestämmer själv "frisyren"
Lår + Bikini 2500:-
Hela ben 3500:-
Hela ben + bikini 3900:-
​​​​​​​Fötter 400:- (ingår i hela ben)
Magsträng 400:-
Armhåla 600:-
Bröstvårtorna (båda) 500:-
Hela arrmar (båda) 1800:-
Händer 400:- (ingår i hela armar)
Bröst 1500:-
Mage 1500:
Rygg hela  + Axlar 3500:-
Axlar + skuldror 1800:-
​​​​​​​Nacke 700:-