Sundsvall Wellness Center

Träning & Hälsa

Teamet som hjälper dig med mer energi och bättre hälsa!
Vill du få mer energi i din vardag?
Vill du gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt?
Vill du bli av med ditt sötsug?
Vill du komma igång med träning?
Vill du få bättre träningsresultat?
Vill du lära dig hur du äter bra och balanserad mat på ett enkelt sätt?

Svarar du JA på något av ovanstående så ska du absolut boka en tid hos oss!

Vi gör en hälsoanalys av var du befinner dig idag och vad du har för mål med din hälsa. En kroppsskanning görs för att se ditt utgångsläge och se vad din kropp består av som tex fettprocent, muskelmassa, bukfett, vätska m.m. I alla våra kost- och träningsprogram ingår produkter från Herbalifes sortiment. OBS! Kroppsskanningen kan inte göras om du har en pacemaker eller är gravid.

Kroppsskanning och hälsoanalys

Vill du förbättra din hälsa, få mer energi, äta mer balanserat eller justera vikten?
Få en helhetslösning inom hälsa och ett skräddarsytt upplägg som passar just dig! Vi gör en hälsoanalys av var du befinner dig idag och vad du har för mål med din hälsa. En kroppsskanning görs för att se ditt utgångsläge och se vad din kropp består av som tex fettprocent, muskelmassa, bukfett, vätska m.m.

I alla våra kost- och träningsprogram ingår produkter från Herbalifes sortiment. Är du redan kund/medlem i ett annat team så kontakta din coach för att få hjälp.

Väljer du att köpa ett kostprogram på plats så får du produkter/rabatt motsvarande kostnaden på 250kr för konsultationen.

Hälsosam viktnedgång


Känner du att du vill ta tag i vikten och få till en livsstilsförändring som håller livet ut?

Då ska du boka in dig på en konsultation med oss. Vi skräddarsyr ett kostprogram utefter dina mål och förutsättningar. Vi gör en hälsoanalys av var du befinner dig idag och vad du har för mål med din hälsa. En kroppsskanning görs för att se ditt utgångsläge och se vad din kropp består av som tex fettprocent, muskelmassa, bukfett, vätska m.m.

I alla våra kost- och träningsprogram ingår produkter från Herbalifes sortiment. Är du redan kund/medlem i ett annat team så kontakta din coach för att få hjälp. Väljer du att köpa ett kostprogram på plats så får du produkter/rabatt motsvarande kostnaden på 250kr för konsultationen.

Träningsresultat

Tränar du utan att få de resultat du förtjänar? Ta hjälp av oss och se hur kosten kan påverka dina träningsresultat.

Vi gör en hälsoanalys av var du befinner dig idag och vad du har för mål med din hälsa. En kroppsskanning görs för att se ditt utgångsläge och se vad din kropp består av som tex fettprocent, muskelmassa, bukfett, vätska m.m.

I alla våra kost- och träningsprogram ingår produkter från Herbalifes sortiment. Är du redan kund/medlem i ett annat team så kontakta din coach för att få hjälp.
Camilla är ägare och grundare av Camilla Tjernberg Hälsoprenör.

​​​​​​​Hon har själv gjort en hälsoresa och minskat 30 kilo i vikt, fått bättre träningsresultat och massor av energi.
Camilla brinner för service och att hjälpa människor att nå sina hälsomål.

Tillsammans med Linda Höglund är hon en av hälsocoacherna i Team NRG in Life.