Sundsvall Wellness Center 

Ett konceptcenter för

skönhet och hälsa

Vårt utbud

Presentkort

Företag i lokalen


  • lina31
  • lina2
  • pixlr2

En unik upplevelse direkt från Asien.


Asian Headspa är en av de mest populära behandlingarna i Japan och Korea och sprider sig nu
​​​​​​​ till resten av världen.

Som en utav de första salongerna i Sverige kan vi nu erbjuda behandlingen här i Sundsvall. Behandlingen ger dig djup avkoppling och genom att vårda din hårbotten med exfoliering, djuprengöring, ånga och massage för att boosta blodcirkulationen förbättrar du hårhälsan, samtidigt som du minskar problem som kliande hårbotten och mjäll. 


Är du naprapat/kiropraktor/homeopat eller erbjuder någonting vi idag inte har hos oss på Sundsvall Wellness Center?
Vi söker vår nästa kollega...


Vi har nu ett fint hörnrum om 18 kvm ledigt på deltid eller heltid. Tillträde är möjligt nu, men vi kan även vänta in ”rätt” person. Vår målsättning är att med god service och hög kvalitet erbjuda våra besökare det allra bästa. Vi söker därför dig som är välutbildad och specialist inom ditt område.

Sundsvall Wellness Center

Är konceptcenter för skönhet och hälsa. Hos oss finner du ett flertal företag alla specialister  på sin sak för att skapa ett väl sammansatt utbud med högsta kvalité. Vi finns centralt i Sundsvall på Nytorget 2 i omsorgsfullt renoverade lokaler om 350 kvm. Våra terapeuter och läkare tar emot runt 150-200 kunder varje vecka så potentialen till nya kunder är stor.

Sundsvall Wellness Center


Bedrivs som en ekonomisk förening av oss medlemmar så det finns ingen enskild ägare utan verksamheten drivs av medlemmarna. Medlemmarna är de företag som hyr in sig i konceptcentret. Alla är verksamma genom sina egna företag. I hyran ingår ett helt paket av samverkan för att bl a hålla ner centrets medlemmars kostnader.

För mer information och för att se lokalerna, kontakta oss via DM eller mail: info@sundvallwellnesscenter.se

Eller ring oss! Eva på 070-3484400 eller Cicci på 070-8354014

Sundsvall Wellness Center

Är ett konceptcenter för skönhet och hälsa. Vi har valt att samla några företag som sen tidigare varit verksamma i Sundsvall och några nya aktörer, allt för att skapa ett väl sammansatt utbud med hög kvalité. Läs mer vilka företag du finner hos oss här.

Verksamheten bedrivs som en ekonomisk förening av oss medlemmar så det finns ingen enskild ägare utan verksamheten ägs av medlemmarna. Medlemmarna är de företag som hyr in sig i konceptcentret. Alla är verksamma genom sina egna företag eller anställda i något av medlemsföretagen.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund har vi ett telefonnummer in, en gemensam hemsida, ett presentkort som kan lösas in hos samtliga medlemsföretag. Självklart går det fortfarande att kontakt oss på våra direkt nummer som du finner under "företag i lokalen" ​​​​​​​ Antalet medlemmar kan komma att variera men Sundvall Wellness Center kommer bestå och förhoppningsvis bli det självklara valet. Vår målsättning är att ge er en bredd av behandlingar, högsta kvalité och bästa service. 

Vi vill även fungera som en arena/mötesplats för andra företag som vill göra ”pop up” aktiviteter som kan intressera konceptcentrets kunder. Vi är öppna för alla förslag så om du har ett företag med något intressant hör av dig till oss genom att fylla i ansökan om samarbete.​​​​​​​