Sundsvall Wellness Center 

Ett konceptcenter för
skönhet och hälsa

Vårt utbud

Presentkort

Företag i lokalen


Nu lämnar vi 2022 bakom oss och ser fram emot ännu ett härligt år med Er fantastiska kunder.  

Vi kan konstatera att presentkortsförsäljningen åter igen överträffade våra förväntningar. Vi vill därför tacka er för att vi fått förtroendet att ta hand om er och era nära och kära även under 2023.

2022 var året vi kunde börja leva som vanligt och flera kunder vi inte sett på ett tag besökte oss glädjande igen. Det är mötet med Er  kunder, samtalen, skratten och  värmen som gör att vi vill fortsätta med det vi gör, utan er vore vi inget. 

Vi fick även några nya medarbetar både i form av terapeuter och nya maskiner och gissningsvis kommer det hända en hel del även 2023. Men vi fick även uppleva stor sorg när vår Plastikkirurg Anders Nilsson alldeles förtidigt lämnade oss för himlen. 

Med flest terapeuter och bredast utbud i Sundsvall så känner vi ett ansvar att alltid bevaka marknaden för att kunna leva upp till vår målsättning att med god service och hög kvalité kunna tillmötesgå våra kunders olika behov och önskemål.

Från våra hjärtan ett riktigt GOTT NYTT 2023.

Eva, Cicci, Gabbis, Alex, Maya, Josefine, Agnes, Erika, Madde, Lennart, Amanda, Janne, Fabian,  Camilla, Sara och våra kollegor på Narva Åderbråckscenter Stefan, Jacob, Paula mfl.


Sundsvall Wellness Center

Är ett konceptcenter för skönhet och hälsa. Vi har valt att samla några företag som sen tidigare varit verksamma i Sundsvall och några nya aktörer, allt för att skapa ett väl sammansatt utbud med hög kvalité. Läs mer vilka företag du finner hos oss här.

Verksamheten bedrivs som en ekonomisk förening av oss medlemmar så det finns ingen enskild ägare utan verksamheten ägs av medlemmarna. Medlemmarna är de företag som hyr in sig i konceptcentret. Alla är verksamma genom sina egna företag eller anställda i något av medlemsföretagen.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund har vi ett telefonnummer in, en gemensam hemsida, ett presentkort som kan lösas in hos samtliga medlemsföretag. Självklart går det fortfarande att kontakt oss på våra direkt nummer som du finner under "företag i lokalen" ​​​​​​​ Antalet medlemmar kan komma att variera men Sundvall Wellness Center kommer bestå och förhoppningsvis bli det självklara valet. Vår målsättning är att ge er en bredd av behandlingar, högsta kvalité och bästa service. 

Vi vill även fungera som en arena/mötesplats för andra företag som vill göra ”pop up” aktiviteter som kan intressera konceptcentrets kunder. Vi är öppna för alla förslag så om du har ett företag med något intressant hör av dig till oss genom att fylla i ansökan om samarbete.​​​​​​​